Tuesday, November 27, 2012

First Giveaway By Irsya Healthy House


ini pun salah satu GA yang simple
seronok join GA simple2 ni
tak perlu follow/like page raaamaiiiii sponsor$$$$
sebenarnya penatttt tunggu satu2 blog nak loading
kalo buka 2 atau 3 blog sekaligus mula la lemah gemalai streamyx ni
belum lagi aneka bunyi2an dari setiap blog
solution: terus wat 'mute' hihihi..
maafla kepada sesape yg berkenaan
ku membebel pulak malam2 buta ni
tapi betul la kan
tapi penting juga sponsor$$$$$$ ni hehe

papepun jom laju2 join GA ni
simple sangat2
~i like~



klik banner utk join
tag: kinah, jaja, hazirah, muiz & aliya

2 000 org yg bertuah:

Irsya Healthy House said...

hai..thanks join GA irsya :)

DONE CHECKING :)

Fariz Reza said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 131 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

Sebagai tanda kenang-kenangan antara blogger (^_^)

Jika ada masa yang lapang , saya Blogwalking ke blog awak

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design By Nurul Aini | For ~~ 2013 ©| Resolution: 1366 x 768px | Best View: Google Chrome