Monday, February 28, 2011

Contest Caths Kidston bag and purse as above worth RM150+


(sticky post yang ke-3)

Kawan2 minat tak dengan barang2 oversea??
Come from UK..
bukan Ulu Kinta, Ulu Klang dan yang sewaktu dengannya
Tapi originally from United Kingdom!!!
Dijual murah taw utk rakyat Malaysia.


Ini antara barang2 yang dijual



Selain perabot dan perhiasan, ada juga pelbagai barang untuk anak2!!!




Harga yang ditawarkan memang cukup murah dan berbaloi
Kalau masih tak puas hati dengan harga tersebut
Boleh minta kurang!!!
Tawar menawar!!!
Tak percaya?
Klik je pada gambar2 kat atas.


Selain tu, ada juga barang ini untuk dimenangi
Caths Kidston bag and purse as above worth RM150+
  
Competition

Akan dihantar dari UK untuk pemenang!!
Klik je pada gambar hadiah untuk maklumat lanjut!!
Sebelum 28 Februari 2011

jom join.


Welcome Friends Giveaway




Selamat Datang ke Blog saya!!
Haha, comel kan 'welcome' ni
Sebenarnya ini banner giveaway
Oleh sebab syarat2 pnyertaan kena wat sticky post...


Kalau kawan2 nak join klik je kat banner
Hadiah2nya mcm kat bawah ni


Pertama:
T-shirt Sabah + Sabah Tea


Kedua:
Kerongsang Kristal + Sabah Tea



Ketiga:
Sompoton Keychain + Sabah Tea



Tarikh tutup 28 Februari 2011
Jomlah join!!

CDNZ 1st Anniversary Contest


Ini sticky postku yang ke-2




Hadiah.....SURPRISE! ;)
Contest ini tamat pada 28 Februari 2011
Jom join

Sidah, Kinah, MissJue
Click je pd banner key!!

KakPah's Give Away


Ini banner
Greeny...




Jom tengok Hadiah

Pemenang pertama:

 Kain bewarna perpel yang boleh dijadikan maxi atau baju kurung moden.

 Pemenang kedua:

 Beg yang boleh dibawa ke surau@masjid buat mengisi telekung. Boleh juga dibuat untuk kegunaan lain.


 Pemenang ketiga:

Apron yang boleh digunakan semasa anda bersilat-silat di dapur.


 Pemenang keempat:

Juga sehelai apron yang boleh digunakan semasa anda bersilat-silat di dapur.(ooops.. malas nak iron)


Pemenang kelima:
 Bekas tisu


Pemenang keenam:
Juga bekas tisu


Best kan
Comey2 je...
Saya suka hadiah tempat pertama dan kedua... Best sgt2...
Sape2 pun boleh join.

Saya tag MissJue, Kinah dan Mommy!!
klik je banner utk join.

Biqque's February Lucky Follower



 Ini contest paling senang dalam sejarah!!!
Contest ke? Bukan..
Giveaway? Bukan...
Kan tajuknya Lucky Follower..





Lucky follower will get ONE mystery gift.
Stay tune on 7th Mac 2011 at 9.00am,
to know who got lucky!

 
Klik je pada gambar kat atas utk join!!!

Lucky Draw Ratu Tupperware

 
Tupperware2x
Siapa nak beli tupperware
Murah saja
Tatak mahai punya
Mari2
 
Sini ada tupperware mahu kasi free
Senang saja
Klik ini banner saja
 
 
 
 
Sebelum 7.03.11
hari Isnin maa
jam 4.30pm

Friday, February 25, 2011

~Alhamdulillah, suka sangat~


Assalamualaikum....


Syukur alhamdulillah,
Saya MENANG!!!! Yeayyyyyyyy haha
Seronok sgt2
1st time menang GA walaupun saguhati
Alhamdulillah...


Saguhati ni istimewa sangat
Sebab....
Tengokla kat bawah ni =)




Fokus yang no. 3 ye
Blog saya lah tu hehe
Bersungguh2 saya wat, alhamdulillah
Berjaya menyentuh hati Hana Kirana


Sebelum pemenang diumumkan
Saya dah dapat agak
Sebab ada klu dari Hana Kirana
Ce tengok kat bawah ni



Fokus yang no. 94 ye hehe
Terima kasih Hana Kirana
~GA mu ku kenang selamanya~


Inilah entry yang berjaya menyentuh hati Hana Kirana


p/s: maaf lambat share berita gembira ni...
Tak basi lagi taw berita ni.
Nanti saya upload gambar hadiah saguhati yang masih menjadi misteri

My 1st Giveaway by Shida dan Esya



Ini banner GA
Hadiah Misteri menanti 3 pemenang bertuah


Saya suka buat blog kerana:
  1. Boleh menang hadiah apabila join GA (kalau bertuah la hehe)
  2. Boleh dapat side income.. (korang pun tau + nak kan...)
  3. Tempat promote barangan (beli beli... manyak cantik ini barang..murah saja.)
  4. Menjadi tempat luahan perasaan...
  5. Boleh mendapat ramai kenalan.. Hye guys!!!
  6. Banyakkkk masa yang terbuanggggg... (lebih baik daripada wat taik mata kan)

Okeylah, saya nak tag...
Klik je kat banner untuk join!!

1st-GiVeaWaY ConTesT From PembaWa WacaNa




Ini banner GA
Saya tag MissJue, Sakura & Mommy
Klik je kat banner utk join!!

Tarikh tutup 1 Mac 2011

Saya Mahu Women’s Wallet Polo Dari Fitrihadi.com



give away purse wallet polo fitrihadi



Ini banner GA
Hadiahnya purse macam dlm banner tu..
Nak lebih jelas tgok gambar kat bawah ni


:
:

:
:


purse polo


Cantik3x....
Kalau Sidah & Mommy nak jugak
Klik je kat banner atau gambar hadiah ni
Sebelum 4 Mac 2011

My 1st GiveAway in 2011



Haha, tengok tajuk macam saya pulak yang anjurkan giveaway nih
InsyaAllah ada rezeki lebih + masa yang sesuai
Saya pulak yang anjurkan GA.


Jom tengok banner GA

:
:



Owhh, pink kaler... Sweet...
se-sweet hadiah yang bakal dimenangi oleh sape2 yang bertuah
sesuai untuk orang yang dah berkahwin, bakal berkahwin,
yang belum berkahwin, teruna dan dara..


Ha, tunggu ape lagi
Jom join sebelum 26 February 2011 (Esokkkk)
Klik je kat banner ye!!

CABUTAN BERTUAH SEMPENA PEMBUKAAN BLOG INI




COKLAT!!!!
Teruja tak tengok gambar coklat ni?
Teruja kan... Sedap tuuu...
Nyum3x... (meleleh air liur tgok gambar nih)
Pesanan buat baby dlm perut:
Sabar ye sayang, nanti mama mintak ayah belikan coklat..


Actually, coklat ni hadiah cabutan bertuah sempena pembukaan blog..
Bukan blog saya ye
Bermakna coklat pun bukan dari saya
Kalau nak + nak tahu, klik je kat gambar coklat tu ye.

Giveaway Rama-Rama Merah




Ini banner GA
Cantik!!!


Hadiah belum diumumkan lagi.. tunggguuuuuu...


Kalau nak join klik je kat banner
Sebelum 20 Mac 2011

Qirah Isa 1st Giveaway



Uuuhh, comel je banner giveaway ni
Sepasang itik yang comey!!!
Itik la kan? Tengok paruh die...
Macam burung pun ade..
Tapi tengok kaki SAH lah itik hahahaha..


Jom tengok hadiah giveaway ni (baca je, gambar xde)
 
hadiah-hadiah:
1st:  Selipar bilik yang comel macam di atas.tapi takde la yang ada paruh macamtu.haha
2nd:  Topup RM10 


Dengan itu, saya mengetag Sakura dan Mommy
Join sebelum 21 Mac 2011
Klik je kat banner, key...

Giveaway Aliesha Kirana Makngah Auni!



 
Wah, comelnye!!!!
Macam biasa, ini banner giveaway
 
 
:
:
 
:
:
 
 
Hadiah-hadiah yang ditawarkan ialah :
 
 
:
:
 

 
Barangan Avon tajaan blog ArdiniHumaira + Hadiah Misteri!
untuk 3 pemenang!!!
 
 
Jom join Mommy
Klik je kat banner tu..
Sebelum 22 Mac 2011
 

Thursday, February 24, 2011

Ct Arina 1st GiveAway

 
 
 
Ini banner giveaway
 
 
Ini pula hadiah tajaan ArdiniHumaira untuk 3 pemenang:
 
:
:
 
:
:
 

waa, syoknya hadiah ni...
 
 
Hadiah misteri Ct Arina untuk 2 pemenang:
 
:
:
 
 
:
:
 
-RAHSIA-
Owh, ini memang paling syiook!!
 

Okey, saya nak tag Mommy
(1st time tag mommy + 1st time mommy ditag, kan mommy??)
 
 
tarikh tutup takde
bile sampai mase tutup, maka akan dtutup!!
Cepat2lah join...


'SAYA NAK BUSHA INI UNTUK ANAK SAYA'





Ini banner giveaway
Gambar seluar budak hehe.


Pada yang tak tahu
Inilah busha...
Tak tahu sape yang cipta nama busha utk seluar camni
Saya dulu pun tak tahu nama seluar camni busha
Sekarang dah tahu  =)


Saya nak busha ni utk baby pertama yang akan lahir
Mungkin akhir bulan 4 atau awal bulan 5
Barang2 dah beli!! (excited haha)
cuma belum cukup... (sedih sket)
Eh, busha ni baby belum boleh pakai kan?
Kalau menang tunggu baby besar sketlah baru leh pakai
Hoho, bestnyer... (tepuk tgn =)


Kalau kawan2 nak join klik je pd banner kat atas ye
Tarikh tutup 6 Mac 2011.

GIVEAWAY!! just name ur prizes!!




Ini banner giveaway
Hadiah2 nye..
Lucky followers boleh pilih sendiri
Ha?? biar betul??
Betuuuuuuuuuuuuulll...
 Pilih dari pilihan yg kat bawah ni
(Suke2 je eyh nak pilih hadiah sendiri)

a)a box of chocs + quillings.. (brape pcs xyah tnye.. surprise!)

b)book marks + quillings (4pcs)

c)boxes (size s) + quillings (1boxes)

4)cards (1pcs) (anything e.g. birthday wishes,congratulation..and so on..)
 
Sidah, Kinah, dan As
Jomlah join!! Klik je kat banner ye.

*Bamboolite & Sayang Baby Ibu Giveaway*


Jom tengok gambar ni...




Gambar apa ni?
Inilah Cloth Diapers!!! (pada yang tak tahu atau 1st time nampak benda ni)
(Kalau tahu buat2 tak tahu je hehe)
Dalam gambar ini semuanya cloth diapers brand BambooLite.
Cloth diapers ni biasa orang panggil CD
CD ni kegunaannya macam pampers (untuk baby, okey)
Yang istimewanya CD ni boleh basuh utk digunakan semula
Sampai 3 tahun leh recycle...
Canggih kan??


Gambar CD BambooLite ni....
adalah banner giveaway
+ hadiah2 untuk siapa2 yang bertuah
Tapi bukan semua
Salah satu je la
Kalau nak semua sila beli sendiri.


Kat mana nak beli?
Boleh beli kat Sayang Baby Ibu.
Nak free?
Joinlah giveaway ni
Klik je kat banner atau gambar kat atas, okey!!


Giveaway ni akan tamat pada 28 Februari 2011
Cepat2lah join!!!

Wednesday, February 23, 2011

Dialogue contest!!



Ini ada satu contest
Memang lain dari yang lain
Bese contest ni ada kat majalah
Tapi ni kat blog daa..
Dialogue contest!!!
Ciptaan Doodal
Kalau nak join klik sini.


Oleh kerana saya tak reti sangat cipta dialog
(memang tak de idea pun)
Saya mintak husband yang ciptakan hehe
Kalo menang kena share hadiah la.


~Ini dialog pertama~

Ouucchhh, Doodal dah kena sekali...

 

~Ini pula dialog kedua~

Cian Doodle...

 
~Dan dialog ketiga~
Owh.. Doodle dah pandai balas dendam..


Okey, Sekian sahaja...
sekarang jom usha hadiah pulak:


Top best Dialog Winner: RM50 (ke dalam akaun bank atau top up..)
Doodal's Dialog Favourite : RM 10 (2 orang pemenang..)


Agak2 dialog saya leh menang tak?
Ce komen sket kat bawah nie...

Tuesday, February 22, 2011

SmileY BaggY GiveawaY




Ini banner GA
Pink colour maa...
Ayu je banner
Macam produk kosmetik hehe.


Tapi jgn silap
Hadiah GA ni bukan barangan kecantikan
Tapi... untuk melengkapkan gaya & kecantikan
Ha, nak tau hadiahnya??
Jeng3x....


:
:


:
:


:
:


1x Hadiah Utama

 


Antara tas tangan untuk dimenangi!!!
Saya minat WARNE PUTIH tuuuu...
Banyak lagi design yang menawan mata & kalbu
Leh usha di smiley baggy II
Kalau menang boleh pilih nak yang mana SATU!!


Best kan, jomlah join

GA Ummi Hanie



Ini banner GA
Nak tahu hadiahnya?
Amat lumayan sebab


:
:


:
:


 3 pemenang dan setiap pemenang dapat 3 hadiah
Faham tak?
Senang cakap camnila....
 3 pemenang dan 3 hadiah setiap sorang
Amacam, MASYUK kan?
Jom layan hadiah


:
:

:
:

  1. Hadiah PERTAMA :  Baucer RM40 dari BabyKidsMatters (BKM) + Cash RM15 + P’iklanan sebulan di ummihanie.com

  2. Hadiah KEDUA : Baucer RM30 dari BKM   + Cash RM10 + P’iklanan sebulan di ummihanie.com

  3. Hadiah KETIGA : Baucer RM20 dari BKM + Cash RM5 + P”iklanan sebulan di ummihanie.com


Wahhh, rugi kalau tak join
tajuk entri yang PALING SAYA SUKA ialah Ada apa pada solat?
Kerana


:
:

:
:


Entry yang ringkas + simple
+ sarat secara tak langsung 
+ buat pembaca insaf secara tak sedar (faham tak?
maksudnya sedar dosa2 silam tanpa menceritakan atau meluahkan pada orang lain) 
+ otomatik ada skrin besar depan mata yang menayangkan dosa2 selama ini
+ sedar betapa penting dan bernilainya solat 5 kali sehari
+ sedar Allah sentiasa bersama kita
+ sedar solat ada SEGALA-GALANYA!!!


Jemari Asmara 2nd GiveAway




Cantik kan banner ni
Terasa aura CINTA yang MEKAR
Bak kelopak bunga mawar
Eh, bunga ros dengan bunga mawar sama tak??
Tiba-tiba confius plak...


Ini GA yang kedua dari Jemari Asmara
Hadiah pula adalah tajaan Asmara Collections


i. Pemenang utama - pemenang akan dipilih sendiri oleh penganjur berdasarkan beberapa faktor-faktor yang dirasakan sesuai. Rajin-rajinlah intai dan jelajah Jemari Asmara ya.. rajin-rajinlah tinggalkan jejak.. dan ada beberapa segmen akan menyusul..

ii. Pemenang Top Referral - siapa paling banyak promote, dia yang dapat!!

iii. Pemenang Lucky Draw - semua peserta layak untuk cabutan bertuah!

Ha, tunggu apa lagi
Sidah, Kinah, As, MissJue dan Sakura
Jomlah join!!!
Sila jadikan saya, Mariah_Smile, referrall korang eh
Referrall saya ialah Jemari Asmara!!


Tarikh tutup akan dimaklumkan kemudian dengan sasaran sekurang-kurangnya 100 penyertaan

1ST GIVEAWAY - FANTASY PINKY BUTTERFLY (FEB)



Wah, cantikkan banner GA ni
colourful + fantasy
Cayalah!!


Hadiahnya pun colourful + fantasy
Lampu Tidur yang ada air kat dalam ala2 fantasy diperbuat daripada simen kalo xsilap


Best kan?? Ada hadiah lagi...
5 orang yang bertuah akan memenangi stuff untuk wanita


Wah, memang kene join Kinah!!
Tarikh tutup 28 Feb 2011

My Rempeyek Giveaway


Ini Rempeyek Kacang Tanah
Mmmmmm, nampak sedap!!

 
5 orang yang BERTUAH akan dpt rempeyek dalam telap bernilai RM10 (macam dlm gambar)


Wahh, banyak tuu..
Kalau menang leh la rase
Kalau menepati selera leh la order!!

 
Saya tag Sidah, Kinah dan Sakura
Kalau kawan2 yang lain nak join, klik je kat gambar kerepek tu ye..

Saya Nak Join Entry Dalam Yuyu Zulaikha



Inilah Yuyu Zulaikha !!
(Banner je ye. Kalau nak jumpe real, leh la dating ngan Yuyu Zulaikha)


Saya nak sangat join entry Yuyu Zulaikha sebab:
  1. Dengar cerita blog Yuyu Zulaikha famous.. wah, mmg famous betullah.. tak caya korang tengok sendiri blog Yuyu Zulaikha (teringin jugak nak famous, tapi saya tak serius pun wat blog)
  2. Yuyu Zulaikha amat baik hati sebab tolong blogger lain
  3. Follower blog Yuyu Zulaikha sampai ribu raban... tekejut seh (sbb 1st time jenguk blog Yuyu Zulaikha)
  4. Terbaeklah  Yuyu Zulaikha !!

Kalau kawan2 nak join jugak, joinlah cecepat!! Klik je kat banner tu!!

Monday, February 21, 2011

MamaMika Simple Giveaway




Ini Mika
Anak Mama
Begitulah asal usul MamaMika hehe


SAYA SUKA SINGGAH BLOG MAMAMIKA KERANA
ada macam2 perkara menarik yang MamaMika kongsikan dengan blogger. Best lah!! Banyak dapat ilmu baru selain boleh cucui mata bershopping!! Terima kasih MamaMika!!


Sesape nak join klik je kat banner, okey!!

1st GA Besday My Dear



Macam biasa ini banner GA

Jom join Sidah dan kinah!!
Tarikh tutup 13 MAC 2011

Saya nak join GA ni sebab:

  1. Nak tahu sangat hadiah ape yang ur hubby nak sponsor. Apekah itu??
  2. Saya nak jadi salah seorang pemenang
  3. Tak pernah menang mana-mana GA lagi sebelum ni
  4. Nak test diri ni bertuah ke tidak
  5. Nak jerit hoye2 kalau saya jadi salah seorang pemenang nanti
  6. Nak buat labels I am Da Winner kat blog
  7. Nak buat entry khas ucap time kasih kat ur hubby
  8. Dan ucap heppy bezday kat ur hubby.. jgn jeles ea
  9. Nak letak gambar hadiah dalam entry khas tu

Cukuplah tu 9 sebab. Masa untuk solat Asar!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design By Nurul Aini | For ~~ 2013 ©| Resolution: 1366 x 768px | Best View: Google Chrome