Tuesday, November 27, 2012

GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Entry Kegemaran


Mula2 rasa GA ni senang
(walaupun dlm hati ada sedikit xfaham)
tu yg nak join
tp bila bc lg skali 
bukan shj xfaham, pening kepala otak aku
buasir otak? bukan tajuk GA je rupenye, 
pening ribu2 kali aku disini.

tuan blog ni memang gila2 kot orangnye
atau aku berada di blog orang gile?
takut sekejap.

sepatutnya pagi2 ni aku boleh plan ape nak wat hari ni
tapi otak aku jadi serabut!!!
tak jadila nak join
tapi td rasa GA ni senang.

usha jap tajuk2 entry yg ada
speechless aku
sah, bukan blog org gila ni
tapi.... aku tak taw camne nak cakap.

Daripada tajuk2 entry aku cuba menilai karakter tuan blog
of course la, ni 1st time aku jumpe blog ni!!
aku cuba fokus cari tajuk menarik nak letak sbg entry kegemaran
tapi.......

*org ni nampak apa yg org lain tak nampak
maksud aku.......... korang faham tak? *garu kepala jap 
entry blog ni lain dr yg lain.. 
membincangkan perkara yg orang lain kadang2 xperasan
*kan dah keluar ayat skema aku.

*banyak skop yg dibincangkan
bukan sekadar cerita pasal awek atau join segmen/GA/contest, 
pasal PM, isu semasa, pasal seks pun adoooo
entry utk org berfikir lebih jauh pun ada.. ops, banyaaaaaak
sampai aku tak boleh pilih entry kegemaran aku!!
(tak kan nak bukak satu2 n baca semua kan,
tak wat kerja lain la aku kalo camtu
tak pasal2 gastrik aku datang balik
p/s:lame gile aku dok landing ngadap blog ni je)

penat aku membebel pagi2 ni
ni banner.. klik banner ni kalo korang nak join okey
*menyandar keletihan aku, penat otak.


ni pulak entry kegemaran aku
jujur, memang aku bukak satu link ni je
semua tajuk tu seakan2 suruh aku buka
(tapi aku tak banyak masa dah sejam lebih aku bukak blog ni je)
aku pilih tajuk entry ni sbb aku memang suka berfikir.

bila dah baca sampai habis.. 
memang aku suka
totally macam bicara isi hati dan otak aku selama ni
err.. kite ada chemistry ke?
atau ko ni psiko yg boleh baca otak orang?
*ngade je aku ni hihi.. 
sepatutnya semua orang boleh berfikir mana yang baik dan buruk
otak yang benar2 sihat je ada common sense yang sihat... kan?

~tamat~
*dah banyak aku merapu.. aku nak rehat. penat otak


5 000 org yg bertuah:

Prince of Noob said...

TAHNIAH!!! Anda telah dipilih sebagai pemenang bagi GA Contest Gila #2: Entry Kegemaran.

Mohon memberikan Nama dan Alamat anda kepada email saya princeofnoob[at]gmail[dot]com untuk saya poskan hadiah dengan Pos Ekspress/Pos Laju. Sekiranya sampai hari Ahad, 23 Disember 2012 saya masih lagi tak dapat email dari anda, maka kami terpaksa memilih pemenang lain di kalangan peserta yang lain.

taufikmaria said...

terima kasih :D :D :D :D :D :D
saya dah bagi email..
http://taufikmaria.blogspot.com/2012/12/16gb-thumb-drive-bersamaan-hati-with.html

لين Si Pipi Merah said...

tahniah.. ;)

nazha anua said...

taufikmaria, aku dengan tak malunya nak tanya apakah bentuk ilustrasi yang anda mahu sebagai pemenang grandprize ni? emel aku di nazhaanua[at]gmail[dot]com ok:)

tahniah

taufikmaria said...

t.kasih lin :)
nazha, aku da email. boleh cek inbox hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design By Nurul Aini | For ~~ 2013 ©| Resolution: 1366 x 768px | Best View: Google Chrome