Sunday, January 4, 2015

Tips kulit putih cerah glowing tanpa make up hilangkan jerawat

Seorang sahabat saya sudi berkongsi cerita dan tips macam mana wajahnya boleh menjadi putih berseri, cerah, glowing tanpa make up.. Sebelum ni mukanya berjerawat. Sekarang kulit mukanya dah semakin lembut dan tak kusam dah.

Katanya mula2 pakai produk ni dia kena healing crisis yang agak teruk.. jerawat semua pakat timbul.. sampai ade yang tegur kenapa jerawat dia banyak sangat... tapi alhamdulillah.. berkat kesabaran dia teruskan ambil produk tanpa henti.. sekarang ni la hasilnya:

Nampak lebih putih dan nampak natural kan? Gambar selepas tu tanpa make up taw. Nampak glowing kan.. Katanya start dia ambil produk ni ramai yang tegur bentuk badan dia cantik dan semakin kecil (baca kurus). Seronok kan? Nak kulit muka cantik, tapi dapat extra, dapat badan  semakin slim.

Tapi bila healing crisis kena la bersabar... Setiap org tak mengalami masalah healing crisis yang sama.. ade yang sekejap, ada yang lama. Apa yang pnting adalah kesabaran dan jangan mudah putus asa. Healing crisis ni berlaku sebab badan nak bagi semua kotor tu keluar. Ade orang yang memang berjerawat so bila ambil produk ni tak lama kemudian terus kulit jadi cantik, jerawat hilang. Sebab jerawat tu tandanya kekotoran nak keluar.

Ada orang yang muka putih gebu.. yang takde masalah jerawat, kemungkinan kotoran tak pernah keluar. Ada orang muka bersih tapi badan ade jerawat. Ada orang badan bersih muka jerawat.. Pokok pangkalnya kotoran tu mesti dikeluarkan baru boleh cantik dalam dan luaran. Macam mana nak keluarkan kekotoran tu? Senang je, detox!

Sahabat saya Norziela ni ambil ESP + vita e + vita c selama 8 bulan.. skarang dia baru perasan kesannya kulit semakin bersih, lembut dan putih.. . Sebab tu dia kata yang penting kena sabar dan tak putus asa!

Nak kulit semakin bersih, lembut dan putih, nampak natural, glowing tanpa make up seperti Norziela? Hubungi saya SMS/Wassap 017-3065200 untuk FREE Consultation!

0 000 org yg bertuah:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design By Nurul Aini | For ~~ 2013 ©| Resolution: 1366 x 768px | Best View: Google Chrome