Wednesday, February 23, 2011

Dialogue contest!!



Ini ada satu contest
Memang lain dari yang lain
Bese contest ni ada kat majalah
Tapi ni kat blog daa..
Dialogue contest!!!
Ciptaan Doodal
Kalau nak join klik sini.


Oleh kerana saya tak reti sangat cipta dialog
(memang tak de idea pun)
Saya mintak husband yang ciptakan hehe
Kalo menang kena share hadiah la.


~Ini dialog pertama~

Ouucchhh, Doodal dah kena sekali...

 

~Ini pula dialog kedua~

Cian Doodle...

 
~Dan dialog ketiga~
Owh.. Doodle dah pandai balas dendam..


Okey, Sekian sahaja...
sekarang jom usha hadiah pulak:


Top best Dialog Winner: RM50 (ke dalam akaun bank atau top up..)
Doodal's Dialog Favourite : RM 10 (2 orang pemenang..)


Agak2 dialog saya leh menang tak?
Ce komen sket kat bawah nie...

4 000 org yg bertuah:

MisSz Laila said...

good luck ye kak..

mariah_smile said...

tq2... ok xdialog yg abg fik wat nih?

~sn~ said...

Hehehe..dah agak da..abag fik y buat =P. Kalu kmu buat msti agak skema la. Heheheh

mariah_smile said...

amboi3x.. cedap ye ngate akak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design By Nurul Aini | For ~~ 2013 ©| Resolution: 1366 x 768px | Best View: Google Chrome