Monday, February 21, 2011

1st GA Besday My Dear



Macam biasa ini banner GA

Jom join Sidah dan kinah!!
Tarikh tutup 13 MAC 2011

Saya nak join GA ni sebab:

  1. Nak tahu sangat hadiah ape yang ur hubby nak sponsor. Apekah itu??
  2. Saya nak jadi salah seorang pemenang
  3. Tak pernah menang mana-mana GA lagi sebelum ni
  4. Nak test diri ni bertuah ke tidak
  5. Nak jerit hoye2 kalau saya jadi salah seorang pemenang nanti
  6. Nak buat labels I am Da Winner kat blog
  7. Nak buat entry khas ucap time kasih kat ur hubby
  8. Dan ucap heppy bezday kat ur hubby.. jgn jeles ea
  9. Nak letak gambar hadiah dalam entry khas tu

Cukuplah tu 9 sebab. Masa untuk solat Asar!!!

2 000 org yg bertuah:

anum shukri said...

okeh!...Good Luck ya..

mariah_smile said...

baik, time kasih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design By Nurul Aini | For ~~ 2013 ©| Resolution: 1366 x 768px | Best View: Google Chrome