Saturday, February 12, 2011

"Mama Cyda 1st GiveAway"

Kali ini adalah entry tentang GA from Mama Cyda
Nama Mama Cyda lebih kurang nama adik saya
Betul, tak tipu
Bukan mengampu sebab nak hadiah.


Nama sebenar adik saya Sayyidah Nafisah
Nama panggilan manjenye Sidah
Bahasakan dirinya Ana
Kawan2 ada memanggil Cyda.


Tak percaya tak apa
Ni saya tag Sidah
Juga Kinah, As, dan Raihan
Ini gambar banner Mama Cyda 1st GiveAway


    Ini pula syarat2 penyertaan:
  1. Terbuka kepada semua blogger yg berada di Malaysia sahaja dan mesti jadik follower Mama.
  2. Buat entry bertajuk "Mama Cyda 1st GiveAway". Letakkan gambar kat atas tu dan jangan lupa letak sekali kat Side Bar dan link.
  3. Letak link blog Mama kat BlogList. Bukan apa, senang nak update apa2 nanti. 
  4. Tag tiga orang (lebih pun takpe) dan pastikan inform orang yang ditag itu.
  5. Last sekali tinggalkan link korang kat komen ye.

Senang je kan?
Pemenang dipilih berdasarkan cabutan bertuah
Akan ada 4 orang pemenang
Hadiah misteri akan diberikan kepada Follower bertuah iaitu follower yang ke 77
Hadiahnya something yg boleh dijadikan kenangan.

4 000 org yg bertuah:

MaMa CyDa said...

salam dear,
thanx sudi join n gudluck!!

mariah_smile said...

wslm... tq mama cyda :>

~sn~ said...

hehehe..ade nama aa la disitu. lebiu..muah3x

mariah_smile said...

haha.. tq2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design By Nurul Aini | For ~~ 2013 ©| Resolution: 1366 x 768px | Best View: Google Chrome