Friday, December 14, 2012

tq Streetdeal kerana menepati janji


cuma nak bagitahu
barang yang terbeli dari streetdeal tu dah sampai
memang betulla delivery within 10 working days ^^
actually semalam ku dah email supplier tanya brg dah pos ke belum haha
terus dapat reply die bagitahu da pos
dan akan bg tracking malam nanti.

ku terima plastik kurier skynet yang tulisan warna merah tue
tanpa slip.. tadi tulis nama ngn sign kat slip lupe nak tengok sape yang kirim
biasanya ada slip kat bungkusan kan
ni tak ada.. so tertanya-tanya juga dari siapa dan apa barangnya
dah buka baru tahu barang INI

tapi ada sedikit crack.. mcm kaca nak pecah tue
em, sedihla jugak
of course kite nak brg smpai dlm keadaan baik
hm, rasanya tak menjejaskan penggunaannya sbb sikit je


6 000 org yg bertuah:

Salina said...

salam..boleh dapat tak email dari streetdeal..pasal saya beli barang dah dekat sebulan apa pn xterima lg..huhu

taufik maria said...

wslm salina. better u email supplier tu terus sbb supplier tu yg uruskan order awak. email supplier ada pada invoice atau pada iklan streetdeal tu. pastikan awak ikut arahan utk beli brg dengan betul :)

Salina said...

sayangnya saya tak ambik detail supplier tu.. sy email terus sreetdeal xde respond.. huhu..

taufik maria said...

owh, cian awak. email lah lagi dan lagi sehingga mereka respon hihi

Anonymous said...

sy pn x faham dgn streetdeal ni..ckp free delivery to peninsula malaysia..kt voucher tulis present the voucher to the merchant..

kelip-kelip said...

Salina, sy pon terkena dgn streetdeal.sy beli beg dah 3 minggu xdapat2..sy call customer service nobody pick up.sy email streetdeal pon xde respond.nk buat cmne nie :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design By Nurul Aini | For ~~ 2013 ©| Resolution: 1366 x 768px | Best View: Google Chrome