Sunday, January 13, 2013

hadiah besday dari blogger

again... semalam ulangtahun kelahiranku yang ke.. dot3x..
semalam en.posmen dtg membawa 2 bungkusan
ku sgt seronok sbb sampai pd hari ulangtahun..
ibarat mendapat hadiah besday gitu hihihi

1 bungkusan adalah hadiah kemenangan di SINI
terima kasih Areef..
kalau ada award untuk blogger yang baik/caring
ku akan calonkan nama Areef

Areef bukan sahaja email pemenang untuk beritahu update tentang hadiah
malah Areef hantar mesej telefon bagitahu akan hantar lewat,
minta maaf atas kelewatan, dan beritahu bahawa hadiah telah selamat dipos..

ku dapat 2 keychain singapore (jersey bola dan $ dollar.. kaya2 hihi)
dan fridge magnet singapore berbentuk selipar..
susah sgt nak bukak bungkusan fridge magnet ni
at the end baru ku tahu.. maybe Areef bungkus camtu utk elakkan pecah
good job.. fridge magnet tak pecah hihi.

fathiyyah sgt suka fridge magnet ni,
siap try kat kaki nak pakai hahahaha
ku bawak letak kat peti ais,
baru die tahu selipar yg dipanggil kasut tu untuk hiasan :P



gambar ni dari blog Areef... 
key chain jersey bola tiada dalam gambar

p/s: kandungan 1 lg bungkusan adalah dirahsiakan :)

3 000 org yg bertuah:

Areef Ibn Naim said...

salam,

wah, mcm kebetulan pulak ek... selamat hari lahir :) keychain tu tkde dalam gambar sbb sy baru tambah masa nak pos tu...

fiqkbe said...

hepi belated bday ;D semoga pjg umur & murah rezeki ;)

taufikmaria said...

wslm Areef.. owh camtu.. tq so much..
Fiqkbe, amiiiin. terima kasih atas doanya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design By Nurul Aini | For ~~ 2013 ©| Resolution: 1366 x 768px | Best View: Google Chrome