Monday, February 25, 2013

Telekung vietnam PERCUMA

hari ini ulangtahun kelahiran ku (12 Januari)
"terima kasih ummi sebab melahirkan akak ke dunia
akak sayang ummi.. nak telefon malu hahaha"
so mesej adik yg kat rumah bagitahu ummi..
aci tak? hihihi dengan tambahan:
suruh adik2 masak sedap2 rini utk umi,
rupa2nya diorg dah masak nasi ayam... oh, sedapnya!!

hm, siapa nak telekung percuma, angkat tangan?
ha, kalo nak, meh nak bagitahu cara-caranya
Haniz.com yang nak bagi hadiah telekung ni.

PEMENANG PERTAMA
Telekung Vietnam 30 Kuntum Bunga Timbul bernilai RM90

PEMENANG KEDUA
Telekung Vietnam 8 Kuntum Bunga Timbul bernilai RM65

PEMENANG KETIGA
Tudung Bawal 3 tones bernilai RM35


Contoh sulaman pada Telekung Vietnam, cantik kan?

1st time jenguk laman web Haniz.com agak teruja juga.
kemas, teratur.. walaupun putih hihi.. teringin nak ada blogshop macam Haniz.com.
ku pernah try buat blogshop untuk http://manis2madu.blogspot.com tapi tak menjadi.. xtaw pe sebab.. ku tak berbakat kot uhuk3x..

setakat ni Haniz.com menjual telekung kanak-kanak, telekung vietnam dan tudung bawal 3 tones.


telekung vietnam yang dijual pelbagai warna. Ada yang 8 kuntum bunga timbul, 10 kuntum dan 30 kuntum.. wah, hebat!!


ha, ni pulak contoh tudung bawal 3 tones:


cantik2 semuanya.. ha, kalau nak hadiah telekung vietnam ni, boleh klik gambar2 kat atas atau klik link di bawah:

Giveaway telekung online oleh Haniz.com”

12 000 org yg bertuah:

wan nurul hezrina abd halim said...

wow cantik2 telekung2=)

nabila biela said...

ehh..kene join ni..hehe

taufikmaria said...

ha, jom join reramai :)

Nk sop said...

Join reksFullsoftwares

Nk sop said...

fulls Fullsoftwares

Anonymous said...

Fullsoftwares

MR Penyubiru said...

hepi belated besday!

taufikmaria said...

hahaha, tq mr.penyu

Mymy Mushie said...

macam mana nak join eh ?

Mymy Mushie said...

macam mana nak join eh ?

taufikmaria said...

mymy, klik je pd gambar kat atas, t keluar blog cara2 untuk join :)

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design By Nurul Aini | For ~~ 2013 ©| Resolution: 1366 x 768px | Best View: Google Chrome