Friday, February 1, 2013

Menang Sijil Simpanan Premium SSP RM500


Siapa pernah menang Sijil Simpanan Premium (SSP)? Siapa yang belum tahu keputusan SSP Draw Result January 2013 boleh cek SINI. Saya pernah menang. Dua kali ^^ (tiada unsur riyak ye di sini, unsur nak share shj yg ada).

Biasa cek di website www.mybsn.com.my mesti jawapannya mengecewakan.

We are Sorry!

IC Number / SSP Cert Number included are not listed as a winner in this month. You can check back next month

Tapi tiba2 datang en. posmen membawa surat kemenangan. Alhamdulillah, rezeki dari Allah. Benarlah intisari surah al-Fatihah; hanya kepada Allah SWT kita perlu minta pertolongan. Tak perlu minta tolong pada makhluk spt manusia atau bank?



Nak tips macam mana boleh menang? Tunggu entry2 seterusnya :)

7 000 org yg bertuah:

Anonymous said...

da lama dah saya simpan kat SSP ni. berapa lama anda amek masa untuk menang ye?rasa cm nak kuarkan balik je duit dalam SSP tu

taufikmaria said...

hai, saya ada ceritakan di link ini, jemput baca ye: http://taufikmaria.blogspot.com/2013/02/fakta-cabutan-sijil-simpanan-premium-ssp.html

Aqeef Hilman said...

Assalam. laa... org Tali Air ghupenye... ramai jugak org Kuala Langat ni menang SSP. bulan Jun 2013 pun org Kuala Langat menang Myvi.

taufik maria said...

wslm, hihihi.. org kuala langat rajin menyimpan agaknya.. duit bnyk sikit simpan utk masa depan.. owh, bila pula sy nak menang hadiah besar2 ni..

BizClub said...

Tuan..bila nk upload tip nak menang tu..

mr paktam said...

Tahniah..rezeki tu,saya pun ada simpan gak,tapi blm prnah menang..simpan pun setakat sejenput jer,kwn ada syor join adsense dgn google,alhamdulillah bru pendapatan pertama dapat le 100usd.

hainom OKje said...

Bestnya weyh....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design By Nurul Aini | For ~~ 2013 ©| Resolution: 1366 x 768px | Best View: Google Chrome